Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Robert Fonovich: ”Jag tror på en fortsatt aktiv fastighetsmarknad”

Publicerad: 16 mars 2022, 15:02

Robert Fornovich lämnar Catella efter sju år som vd för corporate finance. ”Det blir nog en del nöjesåkning på vägarna under våren. Det hoppas jag verkligen. Men det skulle det bli vare sig jag är kvar på Catella eller gör något annat”.


Ämnen i artikeln:

CatellaFem frågor

Hej Robert Fonovich, avgående vd på Catella corporate finance, vad ska du göra framöver?
– Jag kommer kunna berätta mer om ett par veckor. Jag får be om ursäkt att jag är lite sparsmakad men det är så det är bestämt. 

Du blir kvar i branschen i alla fall?
Ja, jag blir kvar i branschen. 

Vad är du mest stolt över under din tid i Catella?
– Att vi har fått till ett välfungerande team och att jag lämnar en bra verksamhet efter mig. Vi har försökt vara innovativa och hittat nya saker att göra i marknaden hela tiden. Det är en blandning av de bitarna. Jag hoppas att vi har skapat mycket värde åt våra kunder. 

Läs mer: Rockad i Catella – Fonovich lämnar bolaget 

Vad säger du om marknaden i detta läge som vi befinner oss i?
– Jag tror personligen fortsatt på en aktiv fastighetsmarknad ur flera aspekter. Med goda förutsättningar för en god aktivitet och affärer. Det är klart att det blir en viss osäkerhet med det här läget vi har nu. Men i grund och botten är jag ganska positiv. 

Till sist, du gillar att köra motorcykel – kommer det bli mycket mc-åkande nu när du kliver av?
– Ja, det blir nog en del nöjesåkning på vägarna under våren. Det hoppas jag verkligen. Det kommer det bli vare sig jag är kvar på Catella eller gör något annat.  

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

CatellaFem frågor

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.