Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rikshem utser ny fastighetschef

Publicerad: 23 april 2021, 08:53

Kristoffer Holgersson är ny fastighetschef för Rikshem i Västerås.

Foto: Hallstahem

Rikshem har rekryterat Kristoffer Holgersson i rollen som fastighetschef i Västerås.


Ämnen i artikeln:

Rikshem

Kristoffer Holgersson blir Rikshems nya fastighetschef i Västerås. Han kommer ansvara för bolagets fastigheter i Västerås som omfattar drygt 2000 lägenheter. 

– Västerås växer i snabb takt och tillsammans med medarbetarna kommer Kristoffer med sin breda erfarenhet och djupa kunskap inom fastighetsförvaltning vara en viktig drivkraft för utvecklingen. Jag är glad att Kristoffer valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem, i bolagets pressmeddelande. 

Kristoffer kommer närmast från Hallstahem. Han tillträder sin nya tjänst i maj 2021. 

– Jag har 15 år i branschen och tar med mig kundservice och effektivisering in i den nya rollen på Rikshem. Jag ser fram emot att bidra till samhällsutvecklingen genom att skapa och förvalta hållbara attraktiva boenden och livsmiljöer i Västerås, säger Kristoffer Holgersson, tillträdande fastighetschef Rikshem i Västerås, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Rikshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.