Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rikshem tillsätter ny roll - rekryterar från Stenvalvet

Publicerad: 26 januari 2022, 11:05

Foto: Rikshem

Rikshem har plockat in Catrin Viksten som chef för samhällsfastigheter. Catrin tillträder i april 2022.


Ämnen i artikeln:

Rikshem

Catrin Viksten kommer närmast från rollen som förvaltningschef på Stenvalvet och har tidigare erfarenhet från bland annat Hemsö, Ersta Fastigheter och Magnolia Bostad. 

– Vi har stor potential i våra samhällsfastigheter och Catrin kommer att bli en viktig förstärkning i vårt arbete med att utveckla denna del av vår verksamhet. Hennes erfarenhet från såväl förvaltning som affärsutveckling och från både fastighetssidan och brukarsidan kommer vara en stor tillgång, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Efter branden i New York – svenska bostadsbolag om brandsäkerheten

Catrin tillträder som chef för samhällsfastigheter den 1 april 2022. Tjänsten är nyinrättad och ingår i ledningsgruppen. 

– Rikshem har ett spännande bestånd, en professionell organisation och en långsiktighet i affären som jag lockas av. Jag är glad att ha fått förtroende att kliva in i den här nya rollen där min kompetens kommer kunna bidra till Rikshems utveckling inom samhällsfastigheter, säger Catrin Viksten, tillträdande chef samhällsfastigheter, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Rikshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.