Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Rikshem och Ikanos Telestad får chef

Publicerad: 1 juli 2016, 07:30

Per Högdin.

Foto: Ikano.

Per Högdin blir projektchef för Telestaden, Rikshems och Ikano Bostads gemensamma projekt i Farsta i södra Stockholm. Han är i dag vd på P&E Fastighetspartner.


Ämnen i artikeln:

TelestadenIkano BostadFarstaRikshem

Per Högdin blir projektchef för Telestaden, Rikshems och Ikano Bostads gemensamma projekt i Farsta i södra Stockholm. Han är i dag vd på P&E Fastighetspartner, och har bland annat varit projektchef för Vällingby Parkstad.

– Telestaden är ett stort och långsiktigt projekt och vi är väldigt nöjda med att Per Högdin kommer att leda arbetet, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Telestaden består av Telias gamla huvudkontor, och ska bebyggas med 3 000 nya hyres- och bostadsrätter, arbetsplatser, förskolor och skolor.

– Efter att ha arbetat med stadsutveckling under många år känns det nu mycket spännande att få möjlighet att leda utvecklingen av ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden, säger Per Högdin, tillträdande projektchef för Telestaden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.