Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Riksbyggen utser ny marknadsområdeschef

Publicerad: 10 januari 2022, 14:21

Maria Söderberg är ny marknadsområdeschef för Fastighetsförvaltning på Riksbyggen

Foto: Riksbyggen

Riksbyggen plockar in Maria Söderberg som ny marknadsområdeschef för bolagets fastighetsförvaltning i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Maria Söderberg har mer än 20 års erfarenhet från företagsledningar och ledningsgrupper i fastighets- och energibranschen. Maria kommer närmast från ett konsultuppdrag hos Norrenergi och har dessförinnan bland annat varit affärsområdeschef för Fastighetsdrift på HSB och chef för Tjänster & Tjänsteutveckling hos Stockholm Exergi.

– Det här jobbet blev verkligen en fin julklapp för mig! Jag har längtat tillbaka till fastighetsförvaltning, efter uppemot fem lärorika år i energibranschen. Därför är jag extra stolt över att få göra det hos just Riksbyggen, som har ett starkt varumärke och med värderingar som känns rätt i magen, säger Maria Söderberg, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Riksbyggen: ”Vi ska utveckla digitala produkter för fastighetsbranschen” 

I sin nya roll som marknadsområdeschef på Riksbyggen blir Maria ansvarig för en organisation med cirka 130 personer. Marknadsområde Stockholm innefattar hela länet och består av flertalet lokalkontor. Maria tillträder sin nya tjänst den 17 januari. 

– Jag är mycket tacksam för förtroendet att få utveckla fastighetsförvaltningen i Stockholm. Tillsammans med blivande kollegor och Riksbyggens kunder, hoppas jag bidra med mitt driv och min erfarenhet från verksamhetsutveckling för att realisera den potentialen, avslutar Maria Söderberg, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.