Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Riksbyggen utser ny konceptchef inom bostad

Publicerad: 5 maj 2021, 09:58

Mathias Sandberg ny konceptchef inom Riksbyggens Affärsområde Bostad

Foto: Riksbyggen

Riksbyggen satsar på att utveckla bolagets olika bostadskoncept och har nu utsett Mathias Sandberg i rollen som ny konceptchef inom bostad.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

– Det känns fantastiskt roligt att kunna rekrytera Mathias till jobbet som konceptchef på Riksbyggen. En ökad konceptualisering av Riksbyggens bostäder kommer att göra vårt erbjudande både tydligare och mer attraktivt gentemot såväl privatpersoner, kommuner och investerare, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad, i bolagets pressmeddelande. 

Mathias har jobbat på Riksbyggen i 13 år och kommer närmast från tjänsten som regional marknads- och försäljningschef. I sin nya roll får han uppdraget att bland annat utveckla Bonum seniorboende, konceptualisera Riksbyggens bostadsrätter och egna hem samt ansvara för utvecklingen av bolagets hyresrätter.

– Jag ser fram emot att få vara en del i arbetet med att via ett tydligt konceptarbete anpassa såväl produkter som marknadsföring utifrån våra målgruppers behov och önskemål. På så sätt kan vi stärka Riksbyggens position på marknaden och öka våra volymmål, säger Mathias Sandberg, nytillträdd konceptchef inom bostad, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.