Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rekryterar Marie Selin från Mitthem

Publicerad: 30 november 2016, 06:53

Marie Selin.

Foto: Mitthem.

Marie Selin, idag vd för allmännyttiga Mitthem i Sundsvall, har rekryterats till NP3 Fastigheter där hon kommer att ansvara för bolagets organisations- och verksamhetsutveckling. Hon kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

Mitthem BostäderFastighetsmarknaden i norra SverigeNP3 Fastigheter

Marie Selin har varit vd för Mitthem i fyra år men innan hon anslöt till allmännyttan hade hon jobbat i nästan 30 år på Vattenfall, senast som chef för Vattenfall Financial & Accounting Services. Enligt ett pressmeddelande från NP3 har hon en stor erfarenhet av ledarskapsfrågor och hennes uppgift blir att ”utveckla NP3:s organisation och verksamhet för att möjliggöra fortsatt expansion.”

– Marie Selin kommer att ha en viktig roll inom NP3 där hon kommer att ha det övergripande ansvaret för att utveckla företagets organisation, medarbetare och strukturkapital. Hennes roll inom NP3 kommer innebära att jag i än högre grad kan fokusera på fastighetsaffärer och bolagets fortsatta tillväxt. Jag ser fram emot att tillsammans med Marie ta NP3 till nästa nivå, kommenterar vd Andreas Nelvig.

Marie Selin tillträder senast om ett halvår.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.