Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rekryterar kommundirektör från Södertälje

Publicerad: 7 mars 2016, 12:54

Martin Andreae.

Foto: Sandra Vesterdahl/Södertälje kommun

Martin Andreae, stadsdirektör i Södertälje kommun, tillträder posten som kommundirektör i Norrköpings kommun 1 september. Han efterträder då Åsa Byman Falck.


Ämnen i artikeln:

NorrköpingSödertälje

Sedan 2012 har Martin Andreae varit stadsdirektör i Södertälje men har innan dess bland annat varit regiondirektör för Halland och stadsdirektör för Jönköpings kommun.

”Vi välkomnar Martin till Norrköpings kommun och ser fram emot att arbeta tillsammans och fortsätta driva Norrköpings utveckling. Alla involverade i rekryteringsprocessen har varit eniga att lägga fram förslaget till kommunstyrelsen att Martin Andreae blir ny kommundirektör,” kommenterar Lars Stjernkvist, KSO i Norrköping, i ett pressmeddelande.

Rekryteringen är den andra på kort tid där en högt uppsatt tjänsteman går från Södertälje kommun till Norrköpings kommun. I november meddelade man att Kenneth Hagström, stadsbyggnadsdirektör i Södertälje, rekryterats som vd för kommunala Norra Staden Fastighetsutveckling i Norrköping AB.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande från Norrköpings kommun

Ämnen i artikeln:

NorrköpingSödertälje

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.