Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rekryterar ekonomi- HR- och IT-chefer

Publicerad: 28 juni 2017, 06:00

Kungsleden har rekryterat tre medarbetare inom ekonomi, HR och IT. Bland annat rekryteras Peter Andersson som ekonomichef från rollen som CFO på ICA Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Kungsleden har rekryterat tre medarbetare inom ekonomi, HR och IT. Tanken är att de nya medarbetarna ska effektivisera stödet till affärsverksamheten.

En av de tre är Peter Andersson som rekryteras som ny ekonomichef, med övergripande ansvar för redovisning, rapportering och ekonomisk styrning. Han kommer närmast från rollen som CFO på ICA Fastigheter.

Linda Frölén rekryteras som chef för Financial Control, med ansvar för konsolidering och koncernredovisning. Hon kommer närmast från koncernredovisningsenheten i läkemedelsföretaget Meda.

Vidare har Kungsleden rekryterat Hanna Brandström som HR-chef. Hon kommer närmast från en roll som General Manager HR & Legal på SC Motors Sweden .

I vintras rekryterades även Maria Masuch som ny IT-chef. Hon kommer senast från SPP.

– Samtliga är nyckelpersoner som redan börjat bidra till att skapa ett alltmer effektivt och framgångsrikt Kungsleden, säger vd Biljana Pehrsson.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.