Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Rekryterar CFO inför börsnotering

Publicerad: 31 Oktober 2017, 14:17

Offentliga Hus rekryterar Niklas Eklund som CFO. Han kommer närmast från Handelsbanken, där han varit rörelsechef. Rekryteringen är ett led i en framtida börsnotering för bolaget.


Ämnen i artikeln:

Offentliga Hus

Offentliga Hus rekryterar Niklas Eklund som CFO. Han kommer närmast från Handelsbanken, där han varit rörelsechef. Rekryteringen är ett led i en framtida börsnotering för bolaget, enligt ett pressmeddelande.

Niklas har också varit medlem i Regionbankens kreditkommitté som tar beslut i större kreditärenden.

Rekryteringen är ett led i att bygga en börsfähig organisation för Offentliga Hus, som tidigare i år tillkännagav att man siktar mot en börsnotering inom två år.

– Vi har jobbat tillsammans inom banken i många år och jag känner stort förtroende för honom i rollen som CFO. Niklas kommer att bli en viktig spelare när vi nu ökar förvärvstakten i bolaget för att under det kommande året öka balansomslutningen från dagens 2,3 miljarder till cirka 6-7 miljarder kronor, och så småningom börsintroduceras, säger Lars Holm, VD på Offentliga Hus.

Niklas Eklund tillträder sin tjänst den 1:a december.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Offentliga Hus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.