Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Rebecka Wallenstam tas upp i Wallenstams styrelse

Publicerad: 26 april 2022, 15:01

Rebecka Wallenstam kommer parallellt att fortsätta arbeta i sin roll som koncerncontroller inom Wallenstam. Foto: John Hagby

Vid Wallenstams konstituerande styrelsemöte efter dagens årsstämma beslutade bolagets styrelse att adjungera Rebecka Wallenstam som styrelseledamot.

Ämnen i artikeln:

SvepetRebecka WallenstamWallenstam FastigheterHans Wallenstam

R


Som adjungerad ledamot deltar ledamoten på styrelsemöten och i styrelsens arbete, men saknar rösträtt. 

Rebecka Wallenstam, född 1991, är dotter till vd:n Hans Wallenstam, har varit koncernkontroller sedan 2016. Hon kommer parallellt att fortsätta arbeta i sin roll som koncerncontroller inom Wallenstam. 

Läs även: Lista: Så ser fastighetsbolagens styrelser ut

– Rebecka besitter kompetenser som kommer att vara till god nytta i styrelsearbetet. Under vår tid tillsammans i Convendum Corporations styrelse har jag sett Rebeckas kvaliteter som styrelseledamot. Det är även roligt att få hälsa en ny generation Wallenstam välkommen som adjungerad ledamot till styrelsen, kommenterar Lars-Åke Bokenberger, styrelseordförande i Wallenstam. 

Mellan april 2019 och april 2022 har Rebecka Wallenstam varit styrelseledamot i Convendum Corporation. 

Hon har tidigare även arbetat på Wallenstams kundservice parallellt med studier till ekonom på Handelshögskolan i Göteborg. 

Läs mer: Wallenstam blir koncerncontroller på Wallenstam 

– Det ska bli intressant, spännande och roligt att följa och delta i styrelsens arbete. Med min kunskap och erfarenhet från Wallenstams verksamhet vill jag bidra till bolagets fortsatta utveckling och värdeskapande, säger Rebecka Wallenstam. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev