söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Real Competence anställer Sofi Resander som interimschef

Publicerad: 14 september 2022, 15:56

Sofi Resander, ny interimschef, och Jens Johansson, vd, på Real Competence.

Real Competence tar in Sofi Resander i en roll som interimschef, det uppger bolaget i ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef och partner på Boardtalk.

Ämnen i artikeln:

SvepetReal Competence

R


Sofi Resander har erfarenhet av hela affären rörande inhyrning och rekrytering av chefer och specialister i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, skriver Real Competence i pressmeddelandet. 

Läs mer: Branschens nödrop – skriker efter teknisk kompetens: ”Växer inte på träd” 

I grunden har hon en fil. kand. inom HR och har därtill mer än tio års erfarenhet av bemanning, interim management och rekrytering i olika roller och hos olika arbetsgivare. Hon har tidigare även varit Interimschef för Stockholmsområdet på Fasticon.

– Vi strävar efter att erbjuda branschens bästa konsulter och mest träffsäkra rekryteringar. Vi vill även vara konsulternas förstahandsval när de väljer samarbetspartner. Sofis erfarenhet och hennes personlighet passar därför väl in hos oss och vi är glada över att ha henne som en del av vårt team, kommenterar vd:n Jens Johansson.

Läs mer: Rapport: Rekordhög efterfrågan på arbetskraft inom fastighetsbranschen 

Real Competence grundades år 2000 och arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis asset management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, transaktion, uthyrning samt projekt- och fastighetsutveckling.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev