Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Real Competence anställer Sofi Resander som interimschef

Publicerad: 14 september 2022, 15:56

Sofi Resander, ny interimschef, och Jens Johansson, vd, på Real Competence.

Real Competence tar in Sofi Resander i en roll som interimschef, det uppger bolaget i ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef och partner på Boardtalk.


Ämnen i artikeln:

Real CompetenceSvepet

Sofi Resander har erfarenhet av hela affären rörande inhyrning och rekrytering av chefer och specialister i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, skriver Real Competence i pressmeddelandet. 

Läs mer: Branschens nödrop – skriker efter teknisk kompetens: ”Växer inte på träd” 

I grunden har hon en fil. kand. inom HR och har därtill mer än tio års erfarenhet av bemanning, interim management och rekrytering i olika roller och hos olika arbetsgivare. Hon har tidigare även varit Interimschef för Stockholmsområdet på Fasticon.

– Vi strävar efter att erbjuda branschens bästa konsulter och mest träffsäkra rekryteringar. Vi vill även vara konsulternas förstahandsval när de väljer samarbetspartner. Sofis erfarenhet och hennes personlighet passar därför väl in hos oss och vi är glada över att ha henne som en del av vårt team, kommenterar vd:n Jens Johansson.

Läs mer: Rapport: Rekordhög efterfrågan på arbetskraft inom fastighetsbranschen 

Real Competence grundades år 2000 och arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och rådgivning inom exempelvis asset management, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, analys, transaktion, uthyrning samt projekt- och fastighetsutveckling.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Real CompetenceSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.