Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ramböll stärker sitt team

Publicerad: 13 Oktober 2017, 07:22

Amanda Stefansdotter och Johannes Henriksson.

Foto: Ramböll

Ramböll Management Consulting har rekryterat Johannes Henriksson och Amanda Stefansdotter. “Det kommer att bidra till att hjälpa beslutsfattare med kvalificerade underlag i viktiga samhällsfrågor”.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

Ramböll Management Consulting har rekryterat Johannes Henriksson och Amanda Stefansdotter. Amanda kommer från Copenhagen Economics och Johannes kommer tillbaka till Ramböll efter en period hos Sweco.

– Dessa nyrekryteringar kommer att bidra till att hjälpa beslutsfattare med kvalificerade underlag i viktiga samhällsfrågor, säger Anna Halvarsson, affärsområdeschef på Ramböll Management Consulting.

De första uppdragen för duon blir att göra en konsekvensanalys för Regeringskansliet och en programutvärdering av europeiska regionalfonden för Tillväxtverket. De kommer även att bistå med kompetens till Rambölls team i Bryssel som jobbar med EU-kommissionen.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.