Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Ramböll rekryterar från HSB

Publicerad: 14 November 2017, 11:21

Cecilia Jonkvist.

Foto: Ramböll.

Ramböll rekryterar Cecilia Jonkvist som Project Developer/Specialist Manager. Hon kommer närmast från HSB Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

Ramböll rekryterar Cecilia Jonkvist som Project Developer/Specialist Manager. Hon kommer närmast från HSB Stockholm där hon varit verksamhetschef på avdelningen för kommersiella lokaler.

På Ramböll kommer Jonkvist att jobba inom affärsområdet Retail Planning & Architecture, med placering i Stockholm.

– Fram till nu har Retail Planning & Architecture endast haft kontor i Göteborg, men i och med rekryteringen av Cecilia Jonkvist öppnar vi nu upp för att vara aktiva på marknaden från olika platser i Sverige och i förlängningen i hela Skandinavien, säger Annki Cedervall, affärsområdeschef på Ramböll.

Hon tillträder tjänsten den 4 december.

– Jag ska börja med att sätta mig in i befintliga uppdrag, bland annat C4 Shopping i Kristianstad, och sedan större uppdrag. Det ska bli spännande att se hur vi kan växa utanför landsgränserna i samarbete med Ramböllkollegor från andra länder, säger Cecilia Jonkvist.

Affärsområde Retail Planning & Architecture var tidigare företaget Ågren som nyligen bytte namn till Ramböll och integrerades helt i företaget inom divisionen Projektledning.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.