Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

PHM Group förvärvar Nordic Life

Publicerad: 17 augusti 2022, 15:29

Foto: Getty Images

PHM Group, med huvudkontor i Helsingfors, har förvärvat Göteborgsföretaget NordicLife Förvaltning med tillhörande två dotterbolag.


Ämnen i artikeln:

Svepet

– Vi är stolta och glada att NordicLife har valt att ansluta till oss i PHM-familjen, och ser fram emot att stärka vår närvaro på den viktiga Göteborgsmarknaden, kommenterar Andreas Westin, vd på PHM Sweden.

De tidigare delägarna, Magnus Ersman och Kristoffer Pernvik, blir båda kvar i NordicLife och därtill delägare i PHM Groups ägarbolag i samband med förvärvet. Magnus Ersman tillträder som vd för NordicLife och båda dotterbolagen NordicLife Byggservice och NordicLife Teknik.

– Branschen går igenom en allt snabbare konsolidering och detta är därför ett naturligt nästa steg för oss att ta. Flera olika konstellationer har utvärderats och vi är säkra på att vi tillsammans med PHM Group ges bästa möjliga förutsättningar att stärka vår position, kommenterar han.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.