fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Petter Lindfors stiger av som vd för Downtown Advisors

Publicerad: 10 januari 2023, 09:43

Patrik Forslund, ny vd för Downtown Advisors.

Patrik Forslund blir ny vd för rådgivaren Downtown Advisors. Petter Lindfors som har varit byråns vd sedan starten 2020 kliver av uppdraget.


Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Petter Lindfors kommer dock fortsatt vara founding partner i bolaget och fortsätta utveckla rådgivaren stadsutvecklingserbjudande på heltid, uppger Downtown Advisors i ett pressmeddelande.

Fastighetsnytt skrev i november att Lindfors får ytterligare ett uppdrag – i rollen som senior rådgivare i Pehr Granfalks och Håkan Falks nya rådgivningsbyrå.

– Petter har spelat en avgörande roll för att starta upp och etablera Downtown på den svenska marknaden. Med en allt mer utmanande omvärld för fastighetssektorn så vill vi skapa förutsättningar för att ytterligare vässa vårt erbjudande till marknaden, med denna förändring så får Petter möjlighet att jobba med just det på heltid, säger nye vd:n Patrik Forslund.

Patrik Forslund är en av grundarna till Downtown Advisors och har en bakgrund som riksdagsledamot för Moderaterna och har tidigare varit partner, COO och affärsområdeschef på Rud Pedersen Public Affairs och The Labyrinth Public Affairs.

– Jag ser fram emot att ta mig an rollen som vd för Downtown, vi har haft en fin utveckling sedan starten och jag hoppas kunna vidareutveckla byrån, säger Patrik Forslund.

Public affairs-byrån Downtown Advisors erbjuder senior politisk och kommunikativ rådgivning inom stadsutveckling, mobilitet och hållbarhet. Byrån har idag 15 medarbetare fördelade på de tre kontoren i Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Petter Lindfors kommer fortsatt vara Founding Partner i bolaget och kommer att utveckla Downtowns stadsutvecklingserbjudande på heltid.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev