Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Pernilla Gustafsson rekryteras till Svenska Hus

Publicerad: 11 maj 2022, 06:37

Pernilla Gustafsson kommer närmast från CBRE:s transaktionsavdelning

Svenska Hus förstärker sin ekonomiavdelning med en fastighetscontroller. Pernilla Gustafssons har rekryterats för tjänsten och kommer i sin nya roll bland annat att utveckla företagets finansiella rapportering.


Ämnen i artikeln:

CBRESvenska Hus

Pernilla Gustafssons har arbetat med fastigheter och fastighetsekonomi sedan 1999 i många olika roller. Hon kommer närmast från CBRE:s transaktionsavdelning där hon arbetat i drygt sju år. 

I tidigare roller har hon bland annat arbetat som fastighetsekonom på Akademiska Hus och som marknadsanalytiker på Skanska Nya Hem. 

Läs mer: Christian Castillo Mellberg ny CFO på WSP 

Pernilla Gustafsson är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola.

– Hon kommer att bli en fantastisk tillgång för oss med sin erfarenhet och analysförmåga, säger Svenska Hus ekonomichef Måns Johannesson.

Pernilla Andersson i en kommentar: 

– Jag attraheras särskilt av att Svenska Hus är ett långsiktigt ekonomiskt stabilt bolag med en attraktiv mix av bostäder och kommersiella hyresgäster. Utifrån min bakgrund ser jag mycket fram emot att få följa det strategiska och operativa arbete som sker i bolagets tre regioner och som framöver kommer att skapa nya tillväxtmöjligheter i form av nyproduktion och förvärv. 

Läs mer: Anna Lindgren lämnar AMF Fastigheter – klar för Peab 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CBRESvenska Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.