torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Per Johansson blir vd på Brinova

Publicerad: 18 mars 2016, 12:21

Per Johansson. Foto: Brinova.

Per Johansson, vd för Tribona, går över till en motsvarande roll på Brinova Fastigheter den 1 april. I samband med att Catena tog över Tribona aviserade han att han lämnar Tribona sista mars och dagen därpå börjar han alltså sin nya tjänst.

Ämnen i artikeln:

Backahill FastigheterBalder FastigheterBrinova FastigheterPer JohanssonTribona

Brinova Fastigheter ägs gemensamt av Backahill och Balder och har som affärsmodell att investera i bostäder och samhällsfastigheter i södra Sverige.

Enligt en nyhet på Brinovas hemsida är Johansson, som innan han kom till Tribona var vd för Dagon och regionchef för Klövern i region syd, en erfaren ledare med gedigen kunskap och erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vidare ska bolaget börsnoteras och Per Johansson har en stor erfarenhet från just börsbolagen Tribona och Dagon.

Erik Paulsson, ägare av Backahill och suppleant i Brinova Fastigheter, säger i en kommentar att Brinova har nu rustat sig för att ta nästa steg i bolagets utveckling, som innebär en börsintroduktion.

– Styrelsen är enig om att Per är rätt person att ta sig an utmaningen att expandera Brinova och bli en betydande aktör inom bostads- och samhällsfastigheter i södra Sverige, säger han.

– Det ska bli väldigt kul och spännande, säger Per Johansson i ett kort samtal med Fastighetsnytt.

Nuvarande vd, Magnus Blomsterberg, lämnar Brinova i samband med Per Johanssons tillträde.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev