Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Peab Bostad rekryterar flera chefer

Publicerad: 4 februari 2016, 14:21

Peter Svensson.

Foto: Peab.

Peab Bostad har rekryterat på flera chefspositioner. Bland annat har Kim Kulstad rekryterats från Skanska som ny regionchef i Skåne.


Ämnen i artikeln:

Peab

– Vi har en tydlig strategi och målsättning om vad vi vill åstadkomma. Dessa rekryteringar ska ses som ett led i detta arbete och i vår ambition att ta ytterligare steg, säger Peter Svensson, chef Peab Bostad.

​Nya chefstillsättningar inom Peab Bostad:

- Annika Eriksson och Michael Schwieler har anställts som regionchefer för Peab Bostad i Stockholm. Båda kommer närmast från anställningar som distriktschefer inom Peab Bostad i Stockholm.
- Kim Kulstad har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från en anställning som marknadsområdeschef på Skanska Nya Hem.
- Mats Tapper, har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Västerås. Han kommer närmast från en anställning som regionchef inom Peabs byggverksamhet.
- Stefan Liljebris har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Uppsala. Han kommer närmast från en anställning som regionchef inom Peab Fastighetsutveckling.
- Joakim Bernhardsson har anställts som säljchef för Peab Bostad. Han kommer närmast från en anställning som regional försäljningschef inom Peab Bostad i Göteborg.

Redaktionen

Källa: Peab Bostad

Ämnen i artikeln:

Peab

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.