Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Pareto rekryterar Thomas Lindström

Publicerad: 27 november 2017, 04:43

Pareto har rekryterat Thomas Lindström, tidigare Nordenchef för Carlyle Group. I sin nya roll ska han ansvara för det värdeskapande arbetet i Paretos svenska fastighetsportfölj.


Ämnen i artikeln:

Pareto Securities

Pareto har rekryterat Thomas Lindström, tidigare Nordenchef för Carlyle Group. I sin nya roll ska han ansvara för det värdeskapande arbetet i Paretos svenska fastighetsportfölj. Lindström, som arbetade i drygt åtta år hos Carlyle Group, en av världens största kapitalförvaltare, blir partner hos Pareto. Innan han anslöt till Carlyle Group var han affärsutvecklingschef för GE Real Estate i Norden och innan dess var han på höga positioner hos DTZ och CBRE.

Det framgår av ett pressmeddelande från Pareto och i en kommentar säger Stefan Gattberg, chef för corporate finance hos Pareto, att rekryteringen är ett led i att säkerställa företagets affär som är att förse sina klienter med solida investeringar i reala tillgångar.

– Thomas erfarenhet håller en mycket hög standard och hans starka fokus på tillgångar delas av Pareto.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Pareto Securities

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.