onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Oväntade comebacken – återvänder efter att storsatsningen skrotades

Publicerad: 22 juni 2022, 08:05

Karl Persson lämnade Cushman för Roc Properties i början av året – nu återanställs han i sin gamla roll som vd för C&W Sverige

Efter en utflykt på cirka ett halvår är Karl Persson tillbaka i sin gamla roll som vd Sverige på Cushman & Wakefield. ”Fantastiska nyheter för våra svenska kollegor”, säger Colin Wilson vd för C&W i Europa.

Ämnen i artikeln:

logistikfastigheterCushman & WakefieldCushman & WakefieldKilenkryssetBockasjö

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Fastighetsnytt kunde i förra veckan berätta att Kilenkryssets, Bockasjös och Frankenius Equitys logistiksatsning Roc Properties AB läggs i malpåse. 

Nu uppger Cushman & Wakefield att Karl Persson, som rekryterades som vd till Roc Properties i januari i år, återanställs till rådgivaren och får tillbaka sin gamla roll som vd för Sverige

Persson kommer att överta vd-rollen från Marie Cronström, som har utfört rollen som Interim-vd och kommer att fortsätta göra det tills han kommer tillbaka. 

Läs mer: Stor miljardsatsning i papperskorgen: ”De har spikat igen dörren på börsen” 

Cronström kommer att övergå i en deltidsroll under våren, innan hon går i pension nästa sommar.

– Det är fantastiska nyheter för våra svenska kollegor och kunder att Karl återvänder till företaget. Förutom att vara en erfaren senior transaktionsrådgivare och företagsledare, känner Karl Cushman & Wakefield utan och innan och kommer sömlöst att kunna återta ansvaret från Marie när han går tillbaka till företaget, kommenterar Colin Wilson, chief executive, EMEA, Cushman & Wakefield. 

Läs mer: Nykomlingen köper för 700 mkr – DHL- och Apoteket stora hyresgäster 

Karl Persson är själv överväldigad över möjlighet att återvända: 

– Jag är väldigt glad över möjligheten att återvända till Cushman & Wakefield för att leda teamet. Det är en fascinerande tid inom branschen och Cushman & Wakefields lokala, regionala och globala plattform är idealiskt utrustad för att stödja kunder att navigera genom förändringsperioden både i Sverige och över hela Norden. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev