Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Oscar Properties rekryterar två

Publicerad: 8 februari 2021, 14:02

Foto: Oscar Properties

Oscar Properties förstärker med två nya medarbetare. Erik Grass och Fanny Algstedt utses som fastighetschef respektive analytiker. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Erik Grass axlar rollen som ny fastighetschef på bolaget med tillträde under det andra kvartalet 2021. Han har tidigare arbetat som just fastighetschef på Kvalitena och Broadgate Asset Management samt som förvaltningschef på Stendörren Fastigheter. 

Fanny Algstedt kliver under det andra kvartalet 2021 in som ny analytiker på Oscar Properties. Hon har tidigare arbetat på Tenzing Invest och JLL. 

– Vi kommer att ha stor nytta av den mångåriga erfarenhet som Erik och Fanny innehar och de kommer att få en viktig roll med tanke på den fas bolaget är inne i nu, med mål att expandera och bygga upp det nya Oscar Properties, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.