Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Omorganisering och ny affärsområdeschef på NAI

Publicerad: 17 november 2014, 08:19

NAI Svefa organiserar om sin transaktionsverksamhet. Till ny affärsområdeschef för Transaktioner och Uthyrning utses Gustav Källén.


Ämnen i artikeln:

Gustav KällénMikael LundströmSvefa

Bolaget ser en tilltagande volym av rådgivnings- och transaktionsuppdrag och utvecklar därför verksamheten. Gustav Källén kommer även fortsättningsvis arbeta med övergripande affärsutveckling i sin roll som vice vd. Samtidigt övertar Peter Wiklund ansvaret för transaktionsverksamheten i västra Sverige.
– NAI Svefa har under en längre tid fokuserat på samhällsfastigheter och komplex rådgivning inom det segmentet. Under året har vi varit rådgivare i ett antal större transaktioner och vill flytta fram positionerna ytterligare. Jag är mycket glad över att Gustav vill axla helhetsansvaret för vår satsning och är säker på att Peter kommer att bygga upp en stark verksamhet i västra Sverige, säger NAI Svefas vd Mikael Lundström, i ett pressmeddelande

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NAI Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News