onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Odd Molly plockar ny vd från Savills

Publicerad: 20 september 2021, 06:18

Odd Molly värvar Niklas Zuckerman som ny vd. Foto: Savills

Fastighetsbolaget Odd Molly har rekryterat Niklas Zuckerman som ny vd och Anders Nordvall som vice vd och transaktionschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Odd Molly

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


Odd Molly International genomför rekryteringarna till följd av sina stora tillväxtplaner inom lager- och logistikfastigheter. Niklas Zuckerman och Anders Nordvall kommer båda från Savills och uppges ha den rätta bakgrunden för uppdraget.

– De är några av de mest respekterade transaktionsrådgivarna på den svenska fastighetsmarknaden. Med deras erfarenhet och kompetens stärks Odd Mollys ledning ytterligare, redo att realisera bolagets högt ställda mål, kommenterar bolagets styrelseordförande Patrik Tillman.

Läs även: Stor intervju med Odd Mollys ordförande om ambitionerna inom fastigheter: ”Den första miljarden är svårast”

Odd Molly äger i dag 26 lager- och logistikfastigheter med en uthyrningsbar yta om cirka 160 000 kvadratmeter till ett värde om 1 342 MSEK.

Duon tillträder sina nya roller senast i december då nuvarande vd Jennie Högstedt Björk går över till att leda modeverksamheten.

Niklas Zuckerman och Anders Nordvall Foto: Savills

Mer om Niklas och Anders

• Niklas Zuckerman är 45 år och utbildad civilingenjör. Han är partner och ansvarig för Savills svenska transaktionsrådgivning sedan tre år tillbaka och var innan det partner och ansvarig för Capital Markets på Cushman & Wakefield. Han har även haft en långvarig anställning på Catella Corporate Finance.

 

• Anders Nordvall är 49 år och också utbildad civilingenjör. Han är partner och vice vd för Savills Sverige och var innan det partner och vd för Cushman & Wakefield i Sverige, samt vd för Catella Corporate Finance.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev