Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Obos utser regionchef i Stockholm

Publicerad: 3 maj 2021, 13:18

Johan Bergholm, Obos Sveriges nya Regionchef i Stockholm.

Foto: Obos Sverige

Obos Sverige har utsett Johan Bergholm, nuvarande projektutvecklingschef, som ny regionchef i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

OBOS

Johan Bergholm har arbetat på OBOS Sverige sedan oktober 2020 och har dessförinnan arbetat på Balder och Peab. I sin nya roll som regionchef i Stockholm kommer Johan ha ansvaret för bolagets tre affärsben, Obos Projektutveckling Bostad, Obos Projektutveckling Kommersiellt samt varumärkena Myresjöhus och SmålandsVillan för regionen. Johan tar över rollen efter Malin Hart Randes. 

– Internrekryteringen av Johan är ett ytterligare bevis på att Obos är en mycket kompetent organisation med många väldigt duktiga personer, men också att det är en arbetsplats där våra medarbetare har en god chans att utvecklas och avancera. Vi vill även tacka Malin för hennes stora insats i regionen. Vi önskar henne all lycka till, säger Patrick Svanström, Operativ chef för styckehus i Obos Sverige, i bolagets pressmeddelande.

Johan tillträder sin nya tjänst den 3 maj 2021. Sara Hägglöv, nuvarande projektutvecklare i Obos Sverige, tar över rollen som projektutvecklingschef. 

– Jag ser fram emot att få kliva upp som regionchef mitt i den ambitiösa tillväxtresa som Obos är i. Den innebär bland annat stora satsningar i storstadsregionerna och det är såklart en rolig utmaning att få vara med och leda den utvecklingen, säger Johan Bergholm, nytillträdd regionchef i Stockholm, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

OBOS

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.