Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Nytt bolag inom kompetensförsörjning

Publicerad: 21 januari 2014, 15:20

Evidens Interim Management AB är ett nytt företag inom Evidens. Företaget består av Janne Selenius och Klas Lindgren.


Ämnen i artikeln:

Evidensgruppen

– Efterfrågan på kvalificerad kompetens ökar på fastighetsmarknaden och Evidens Interim Management AB är ett nytt företag inom Evidens med inriktning mot kompetensförsörjning och interimslösningar, säger Ted Lindqvist, vd Evidens, i ett pressmeddelande.

Det nya bolaget ska komplettera verksamheten genom att på plats hos kund erbjuda konsulttjänster i ledande roller eller specifika projekt inom fastighets- och byggbranschen. Janne Selenius, vd och Senior Partner, kommer närmast från Fasticon där han startade upp en liknande verksamhet 2007.

– Bolaget skapar en möjlighet att utveckla implementeringssidan på Evidens, att efter en utredning eller analys även kunna vara en del av det operativa arbetet med att implementera en strategisk förändring i bolagen. Jag tycker att vi ser en ökad efterfrågan på dessa tjänster i dag, företag har ganska slimmade organisationer och blir det någon förändring utanför ordinarie verksamhet så är det tufft för många bolag att hinna med, säger Janne Selenius.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

Evidensgruppen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.