Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Nyström tillförordnad vd på Savills

Publicerad: 4 Oktober 2013, 10:26

Anders Nyström

Savills har utsett Anders Nyström utsetts till tillförordnad vd för Savills i Sverige efter att Ulf Nilsson lämnar bolaget för att bli vd för Stendörrens bostadsfastighetsbolag.


Ämnen i artikeln:

SavillsStendörren Fastigheter

Savills har utsett Anders Nyström utsetts till tillförordnad vd för Savills i Sverige efter att Ulf Nilsson lämnar bolaget för att bli vd för Stendörrens bostadsfastighetsbolag.

Anders Nyström rekryterades 2012 till Savills för att ansvara för bolagets fastighetsförvaltning med bas i Stockholm. Han har 18 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har bl.a. varit kundansvarig på Newsec Asset Management.

Ulf Nilsson började på företaget 2005 i samband med Savills förvärv av majoriteten i Tufvesson & Partners. Efter att först ha lett bolagets corporate finance team utsågs Ulf Nilsson till vd för den svenska verksamheten 2010.

– Vi önskar Ulf stort lycka till i hans nya roll och tackar honom för hans insatser på Savills under de senaste åren. Ulf har framgångsrikt skapat tillväxt i företaget och, framför allt, förstärkt våra transaktions- och förvaltningsdelar genom strategiska beslut. Vi är mycket glada över att Anders har tagit sig an rollen och hyser inga tvivel om att han kommer göra ett utmärkt jobb i att leda teamet, säger Borja Sierra, vd för Savills Europe, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Savills

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.