Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nyfosa plockar in konsult som transaktionschef

Publicerad: 10 september 2020, 06:52

Josephine Björkman, ny transaktionschef på Nyfosa.

Foto: Nyfosa

Nyfosa rekryterar Josephine Björkman, konsult och tillförordnad transaktionschef, som ordinarie chef. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Nyfosa Fastigheter

Hon har sedan april varit tillförordnad transaktionschef på konsultbasis, samt ingått i koncernledningen, varav hon tillträder tjänsten direkt. Målet är att Björkman ska fortsätta stärka transaktionsteamet för ett fortsatt högt förvärvstempo.

– Josephine har haft en central roll i flera av de större affärerna. Vi är mycket glada att hon nu väljer att ta sig an uppgiften som ordinarie chef, säger Stina Lindh Hök, operativ chef och tillträdande vd för Nyfosa, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Jens Engwall lämnar som vd på Nyfosa – här är efterträdaren

Så här säger nyrekryten själv: 

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med på Nyfosas spännande resa. Teamet har ständigt siktet inställt på nya affärer. 

Mer om Josephine Björkman

Civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare varit transaktionschef på Jernhusen och affärsutvecklare på GE Real Estate. 

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Nyfosa Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.