Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nyberg ersätter Boberg på Ica Fastigheter

Publicerad: 22 april 2020, 07:41

Anna Nyberg har utsetts till ny vd för Ica Fastigheter. Hon kommer närmast från Vasakronan, där hon haft olika ledande befattningar sedan 2008, senast som Head of Business Development.


Ämnen i artikeln:

ICA FastigheterVasakronan FastigheterAlecta

Den 17 augusti ersätter Anna Nybertg Lena Boberg som slutar sin anställning under sommaren för att bli chef för Alectas fastigheter.

– Med Anna Nybergs breda fastighetskompetens och förmåga att skapa värden inom kommersiell fastighetsutveckling så ska vi fortsätta att säkra Icas behov av rätt lokaler på rätt platser. Jag är väldigt glad att Anna Nyberg tackat ja, och hon är rätt person för att leda vårt arbete med att utveckla attraktiva handelsplatser vidare, säger Per Strömberg, vd för Ica Gruppen, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Hon är ny hållbarhetschef på Ica Fastigheter 

Anna Nyberg ser fram emot att ta vid efter Lena Boberg.

– Engagemang och entreprenörskap präglar Icas företagskultur vilket är en miljö som jag uppskattar och trivs i. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina nya kollegor utveckla Ica Fastigheters viktiga roll i samhället, säger Anna Nyberg.

 

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.