Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag08.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Nya organisationen i Diös klar

Publicerad: 30 Mars 2012, 11:58

Diös Fastigheters har genomfört en omorganisation i bolaget med anledning av förvärvet av Norrvidden.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterNorrvidden

Den nya organisationen är nu klar och bygger på sex stycken starka marknadsområden (Gävleborg, Dalarna, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten) samt ett antal huvudkontorsfunktioner. Huvudkontoret kommer som tidigare meddelats vara kvar i Östersund.

I de fackliga förhandlingarna, som ligger till grund för utfallet, har representanter från arbetsgivarorganisationen Fastigo, Unionen, Fastighetsanställdas förbund, Ledarna och Akademikerförbundet deltagit.

Den nya organisationen medger att de allra flesta medarbetarna kommer att finnas kvar i verksamheten med undantag av en övertalighet på ett 20-tal personer, där merparten återfinns på tjänstemannasidan.

– Vi har nu byggt en laguppställning anpassad efter verksamhet och målsatta nyckeltal. Vi har även säkerställt bra stödåtgärder för de medarbetare som inte får plats i laget, säger Diös vd Christer Sundin.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Diös

Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterNorrvidden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.