Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nya namn på Gladsheim

Publicerad: 3 april 2020, 13:42

Nicoleta Truica och Roger Granath är nya namn på Gladsheim Fastigheter.

Foto: Gladsheim / Rikard Kilström

Gladsheim Fastigheter har rekryterat flera nya medarbetare den senaste tiden. Senast i raden är Roger Granath och Nicoleta Truica.


Ämnen i artikeln:

Gladsheim Fastigheter

Roger Granath har anställts som byggprojektledare på Gladsheim och kommer att ansvara för Gladsheims renoveringar och projekt. Roger har en gedigen erfarenhet inom byggsektorn där han har arbetat med olika typer av byggprojekt. Roger kommer närmast från Ekensberg Byggnads AB där han arbetat som projektledare och med avtal och anbud. Roger började på Gladsheim 1 april.

– Gladsheims renoveringskoncept är en viktig del i vår affärsmodell och därför känns det extra roligt att välkomna en ny medarbetare som har särskilt fokus på detta område”, kommenterar Fredrik Gynnerstedt, CFO på Gladsheim, i ett pressmeddelande.

Nicoleta Truica har anställts som förvaltningsassistent och kommer att börja på Gladsheim i maj. Nicoleta är utbildad fastighetsförvaltare och kommer senast från Hembla där hon har arbetat med hyresfrågor och bostadsförvaltning.

Även fastighetsskötare är nyanställd

Dariusz Bogdan Lata är anställd som fastighetsskötare sedan 1 april i de fastigheter som Gladsheim förvärvade i Skövde den 31 mars.

Vidare har Fredrik Hilmander utsetts till fastighetschef och ingår sedan 1 januari i Gladsheims ledningsgrupp. Fredrik ansvarar för Gladsheims förvaltning och utvecklingen av befintligt bestånd och började på Gladsheim i augusti 2019 som förvaltare. Fredrik har över 20 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning och har bland annat tidigare arbetat på Castellum, Amasten och Byggvesta. 

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Gladsheim Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.