Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nya namn i John Mattsons ledning

Publicerad: 20 april 2020, 13:08

Mari Edberg, Daniel Fornbrandt och Martin Landerby tar plats i John Mattsons ledning.

Montage: Anders Siljevall

John Mattson har anställt Martin Landerby som projektchef och Mari Edberg som kommunikationschef. Nyligen anslöt även Daniel Fornbrandt som affärsutvecklingschef.


Ämnen i artikeln:

John Mattson

Den nya projektchefen Martin Landerby har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer senast från JM Entreprenad där han var avdelningschef för Bostad. Han har även erfarenhet av projektledning från Familjebostäder, exploateringskontoret i Västerås kommun och Skanska. 

Mari Edberg kommer i augusti att efterträda kommunikationschefen Anna Bellander. Hon har arbetat i drygt 20 år med strategiskt och operativt kommunikationsarbete inom främst fastighets- och detaljhandelsbranschen, bland annat som kommunikationschef på Atrium Ljungberg under drygt tio år. Närmast kommer hon från tjänsten som enhetschef på kommunikationsavdelningen i Svenska Kyrkan. 

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Martin och Mari till John Mattson. Deras gedigna erfarenhet och breda kompetens ger en bra förstärkning till bolagets fortsatta utvecklings- och tillväxtarbete. Jag vill samtidigt tacka Anna för det gedigna arbete hon lagt ned för att utveckla bolagets kommunikation, stärka varumärket och vårt sociala hållbarhetsarbete, säger Siv Malmgren, vd för John Mattson, i ett pressmeddelande.

Affärsutvecklare från Bonava

Ny på John Mattsson är också Daniel Fornbrandt som har anställts som affärsutvecklingschef. Han kommer närmast från Bonava där han arbetat som transaktionsansvarig för hyresrättsaffären och tidigare som Affärsutvecklare. Dessförinnan arbetade han på PWC med fastighets- och bolagstransaktioner.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

John Mattson

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.