Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nya i styrelsen för Atrium Ljungberg

Publicerad: 19 februari 2014, 07:15

Anders Nylander har avböjt omval inför årsstämman. Erik Langby och Simon de Château föreslås till nya ledamöter i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Inför Atrium Ljungberg AB:s årsstämma den 7 april 2014 föreslår Atrium Ljungbergs valberedning att årsstämman till ordinarie styrelseledamöter beslutar om omval av Sune Dahlqvist, Thomas Evers, Anna Hallberg, Dag Klackenberg (tillika omval som styrelseordförande) och Johan Ljungberg samt nyval av Erik Langby och Simon de Château. Erik Langby var kommunstyrelsens ordförande i Nacka 1983-2012. Simon de Château var en av grundarna till Sveafastigheter och dess vd under åren 2003-2013. Anders Nylander har avböjt omval.

– Jag har haft förmånen att vara i bolaget i 27 år, både som operativt verksam och de tre senaste åren som styrelseledamot. Det är en naturlig utveckling att jag nu lämnar styrelsen och låter andra ta vid. Som det välskötta bolag Atrium Ljungberg är, och med den kompetenta ledning och engagerade medarbetare man har, är jag övertygad om att bolaget får en fortsatt god utveckling, säger Anders Nylander, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Atrium Ljungberg

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.