Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nya i Skanska Sveriges ledning

Publicerad: 4 april 2012, 05:37

Från och med 4 april tillträder Lars Jonson som vice vd för delar av Hus verksamheten inom Skanska Sverige. Samma dag tillträder Helena Knutsson som chefsjurist på Skanska Sverige. Båda ingår i Skanska Sveriges ledningsteam.


Ämnen i artikeln:

Skanska

Lars Jonson har varit regionchef för Hus Stockholm Kommersiellt sedan 2009, innan dess var han distriktschef i Uppsala i många år. Tills efterträdare är utsedd kommer han även att vara kvar som tillförordnad regionchef.

Helena Knutsson har utsetts till chefsjurist för Skanska Sverige. Hon ersätter Ann-Marie Hedbeck som blir ny chefsjurist på Skanska AB. Helena Knutsson har varit bolagsjurist i Skanska Sverige sedan 2007. Innan dess har hon arbetat som advokat på advokatfirman Vinge.

– Jag välkomnar Lars Jonson och Helena Knutsson till arbetet i ledningsteamet. Lars har en gedigen erfarenhet från husbyggnadsverksamheten. Helena har under sin tid i Skanska utmärkt sig med sin kompetens inom affärsjuridik, etik och värderingsfrågor, säger Pierre Olofsson, VD för Skanska Sverige.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Skanska

Ämnen i artikeln:

Skanska

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.