Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Nya chefer till Platzers ledningsgrupp

Publicerad: 9 November 2017, 07:25

Kristina Areliis.

HR-chef Karin Pull, marknadschef Kristina Arelis och marknadsområdeschef Mikael Dotevall tar plats i Platzers ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

Platzer FastigheterFastighetsmarknaden i Västsverige

Ledningsgruppen utökas därmed med viktiga nyckelroller till totalt 8 personer. Ulf Lindén, marknadsområdeschef, Roger Sundbom, projektutvecklingschef, Christina Cedérus Olauson, uthyrningschef, Lennart Ekelund, CFO och P-G Persson, VD, ingår sedan tidigare i ledningsgruppen och kommer även fortsättningsvis att göra det.

– Platzer har de senaste åren utvecklats till en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden i Göteborgsområdet. Vårt fastighetsbestånd har vuxit och vi har tagit viktiga kliv mot att förverkliga stora utvecklingsprojekt. Ledningsgruppen har under de senaste åren utgjorts företrädesvis operativa roller i bolaget. Med den fortsatta tillväxt vi nu har och ser framför oss har HR och kommunikation i allt högre grad blivit kritiska framgångsfaktorer för vårt bolag, säger P-G Persson, VD i Platzer

Platzers fastighetsbestånd förvaltas av två marknadsområden med varsin marknadsområdeschef i spetsen. I maj rekryterades Ulf Lindén som ny marknadsområdeschef och sedan 1 augusti är Mikael Dotevall ny marknadsområdeschef. Mikael är för närvarande föräldraledig, och är åter i tjänst 2018-01-01. Tf marknadsområdeschef till dess är P-G Persson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.