Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Nya chefer på AMF

Publicerad: 28 augusti 2014, 09:59

Anders Pettersson

AMF Fastigheter fortsätter uppbyggnaden av den nya avdelningen Stadsutveckling och marknad och genomför fler nyrekryteringar. Dessutom görs en omorganisation, Anders Pettersson blir ny affärsområdeschef Retail.


Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

– Större utvecklingsprojekt som skapar dynamiska stadsmiljöer och platser kräver ett strategiskt arbete på bolagsnivå. Genom att avsätta resurser som arbetar med dessa frågor kommer vi kunna vara nytänkande och långsiktigt värdeskapande i såväl stora som små projekt, säger Karolin Forsling, chef Stadsutveckling och marknad.

I september tillträder Lina Vicsai som marknadschef för AMF Fastigheter. Lina Vicsai kommer från Vattenfall-koncernen där hon arbetat som varumärkeschef och innan dess som Head of strategy and planning.

Magnus Källgren anställs som affärsutvecklare och kommer initialt vara dedikerad till projektet Urban Escape Stockholm. Han har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Jernhusen och som etablerare på Reitan Convenience Sweden AB.

Tidigare i veckan kommunicerades att Roger Kylberg anlitas för att fokusera på arbetet med uthyrning i MOOD Stockholm. Samtliga ingår i avdelningen Stadsutveckling och marknad som bildades april 2014.

Anders Pettersson ny affärsområdeschef Retail
Under september genomförs samtidigt en omorganisation. Anders Pettersson, tidigare kommersiell chef Retail, kommer att ta över efter Karolin Forsling som Affärsområdeschef Retail, och även ingå i ledningsgruppen. Anders Pettersson har mycket lång erfarenhet, bland annat som varuhuschef på IKEA och centrumchef i Sickla köpkvarter. Han har arbetat på AMF Fastigheter i tio år, framförallt med uppbyggnaden av Gallerian.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.