Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Nya chefer hos Humlegården

Publicerad: 13 september 2018, 05:39

Maria Lidström och Anna Kullendorff.

Foto: Jonas Malmström.

Humlegården rekryterar Anna Kullendorf som affärsutvecklingschef och utser Maria Lidström som stadsutvecklingschef.


Ämnen i artikeln:

Humlegården FastigheterAnneli JanssonProfi Fastigheter

Rollen som affärsutvecklingschef etableras för att möta nya trender inom bland annat digitalisering och co-working, samt förändrade kundbeteenden som på olika sätt påverkar affärsmodellen. Anna Kullendorf kommer närmast från Profi Fastigheter, och kommer att ingå i ledningsgruppen och ansvara för transaktionsverksamheten och utvecklingen av bolagets kunderbjudande.

Då bolaget även har siktet inställt på tillväxt kommer man att öka fokus på detta inom den del av bolaget som arbetar med fastighetsutveckling. Detta arbete leds sedan 2015 av Maria Lidström som även är medlem i Humlegårdens ledningsgrupp. Maria kommer att fokusera på att utveckla och bredda Humlegårdens arbete med stadsutveckling ytterligare i den nya rollen som stadsutvecklingschef.

– Humlegården har utvecklats starkt de senaste åren och vi ser även en stor potential framåt. Vi har starka tillväxtplaner och vill växa lönsamt, både genom utvecklingsprojekt och förvärv. Genom rekryteringen av Anna Kullendorff som affärsutvecklingschef kan vi utveckla vårt kunderbjudande och även lägga ett större fokus på transaktioner. Maria Lidström nya roll som stadsutvecklingschef ger oss också möjlighet att växla upp arbetet med vår projektportfölj, där vi ser många spännande möjligheter de närmsta åren, säger Anneli Jansson, vd Humlegården Fastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.