fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny vice vd på Sankt Kors

Publicerad: 18 februari 2019, 09:49

Anna-Maria Jakobsson. Bild: Sankt Kors

Styrelsen i kommunägda Sankt Kors har utsett Anna-Maria Jakobsson till ny vice vd för bolaget. Tillträde sker den 1 mars.

Ämnen i artikeln:

Anna-Maria JakobssonSankt Kors

Anna-Maria blir samtidigt ställföreträdande till bolagets nuvarande vd Johan Kristiansson. När Kristiansson går i pension under nästa år kommer Anna-Maria Jakobsson då att ta över rollen som vd.

– Vi valde att redan nu utlysa vd-rollen internt och är glada att konstatera att rätt profil för framtiden fanns i de egna leden. Anna-Marias erfarenhet av inom affärsutveckling och tillväxtfrågor är precis vad Sankt Kors behöver framåt. Genom denna lösning skapas också möjligheten till en mjuk övergång inför Johan Kristianssons pensionsavgång nästa år, säger Gunnar Broman, styrelseordförande för Sankt Kors.

Anna-Maria Jakobsson kommer närmast från rollen som tillväxtchef på Sankt Kors.

– Jag är väldigt glad att få det här förtroendet och ser fram emot att ta steget till vice vd- rollen. Företagandets villkor och vad Sankt Kors kan göra för att skapa bra förutsättningar för dem i Linköping är frågor som jag verkligen brinner för och vill fortsätta utveckla i min nya roll, säger Anna-Maria Jakobsson

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev