Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd på Landskrona stadsutveckling AB

Publicerad: 25 april 2017, 05:39

Joakim Ahlin.

Foto: Landskrona stad.

Joakim Ahlin har utsetts till ny vd på Landskrona stadsutveckling – ett bolag som drivs av kommunen tillsammans med sju privata fastighetsägare.


Ämnen i artikeln:

LandskronaFastighetsmarknaden i Sydsverige

Joakim Ahlin har utsetts till ny vd på Landskrona stadsutveckling – ett bolag som drivs av kommunen tillsammans med sju privata fastighetsägare. Ahlin kommer närmast från motsvarande roll på Eslövs Bostad.

– Vi är glada över att välkomna Joakim Ahlin som vd. Han har bred och gedigen erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling och fastighetsförvaltning, säger Kenneth Håkansson, styrelseordförande i Landskrona stadsutveckling AB.

Landskrona stadsutveckling AB bildades 2012 av Landskrona stad och fem större privata fastighetsägare. Idag är HSB Landskrona, Brinova, Heimstaden, Svenska Hus, Paulssons Fastigheter, Lindström Fastigheter, Stena Fastigheter i Malmö och Landskronahem delägare.

Syftet med bolaget är att vända utvecklingen i de centrala stadsdelarna och göra dem mer attraktiva att bo och verka i.

– Det känns spännande att få leda ett bolag som gör så stor nytta i utvecklingen av Landskrona. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för att göra centrum mer levande och skapa ett bra samarbete mellan fastighetsägare, de kommunala förvaltningarna och de boende, säger Joakim Ahlin.

Joakim Ahlin tillträder som vd senast augusti 2017 och efterträder Christian Alexandersson som numera är stadsdirektör i Landskrona stad.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.