torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny vd på Fastighetsägarna GFR

Publicerad: 20 maj 2016, 05:18

Dennis Bucht. Foto: Fastighetsägarna GFR.

Dennis Bucht, vd på allmännyttiga Mölndalsbostäder, tar över rollen som vd på Fastighetsägarna GFR. Han efterträder Charlotte Andersson som lämnade sin tjänst i höstas.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna GFR

Dennis Bucht, vd på allmännyttiga Mölndalsbostäder, tar över rollen som vd på Fastighetsägarna GFR. Han efterträder Charlotte Andersson som lämnade sin tjänst i höstas. Rudolf Antoni som agerat tillförordnad vd sedan i oktober blir utvecklingschef och vice vd.

Den nya vd:n har varit på Mölndalsbostäder i åtta år men var dessförinnan vd på Uddevallahem och ekonomichef på Bostadsbolaget. Han tillträder sin nya tjänst till hösten men tills dess sitter Rudolf Antoni kvar som tillförordnad.

Dennis Bucht kommenterar sin nya tjänst i ett pressmeddelande och säger att han är glad och stolt över förtroendet.

– Det ska bli väldigt roligt att få leda en organisation med så stor kompetens i en tid då fastighetsbranschens frågor äntligen är på den politiska dagordningen.

Även Bengt Gustafsson, nyvald ordförande för Fastighetsägarna GFR är glad.

– Dennis Bucht har stor och värdefull erfarenhet från branschen vilket vi kommer att ha nytta av i vår organisation. Jag är också väldigt glad för att vi nu satsar ännu mer på utvecklingsfrågor och att Rudolf Antoni vill axla rollen som utvecklingschef och vice vd. Där kommer han med sin speciella kompetens att driva frågor som är avgörande för branschen.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev