Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

Publicerad: 22 augusti 2019, 06:58

Magnus Molin, ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

Magnus Molin utses till ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. Han tillträder sin nya tjänst i början av november.


Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStefan RänkMagnus Molin

Magnus Molin utses till ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande under torsdagen.

– Vi arbetar ständigt med att förbättra servicen till våra förvaltningskunder och hyresgäster. Magnus Molins erfarenhet av att bygga skalbara kvalitetssystem i växande organisationer kommer att bli mycket värdefulla, säger Stefan Ränk, koncernchef på Einar Mattsson i pressmeddelandet.

Magnus kommer närmast från rollen som vd på Intertek, där han varit sedan 2016. Han tillträder sin nya tjänst i början av november.

– Det var det långsiktiga perspektivet på fastigheter och relationen till kunderna som lockade mig. Jag ser fram emot att utifrån det få utveckla befintliga förvaltningstjänster, stärka servicen och locka fler fastighetsägare, säger Magnus Molin, tillträdande vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

Magnus efterträder Jan Egenäs som varit tillförordnad vd sedan februari.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.