Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd på BSK Arkitekter

Publicerad: 15 januari 2015, 08:58

Stina Ljungkvist och Anna Bergström.

Stina Ljungkvist blir BSK Arkitekters nya vd. Hon tar över rollen efter Ulf Mangefors den 9 februari. Samtidigt tillträder Anna Bergström på en nyinsatt position som vice vd.


Ämnen i artikeln:

BSK Arkitekter

Stina Ljungkvist kommer närmast från en roll som kontorschef på BSK Arkitekter och har lång erfarenhet av stora komplexa projekt på företaget, medan Anna Bergström idag är affärsansvarig och uppdragsledande arkitekt.

Arbetet med att utse Ulf Mangefors efterträdare startade hösten 2014. Utgångspunkten var att få en naturlig övergång i ledarskapet och skapa goda förutsättningar för en generationsväxling inom företaget. Ulf Mangefors fortsätter som arbetande styrelseordförande.
– För oss är det en självklarhet att vår nya vd kommer från de egna leden för att kunna bygga vidare på styrkorna i vår samarbetsorienterade kultur. Stina har varit med oss i över 15 år och har en utmärkt plattform att stå på, säger Ulf Mangefors, vd på BSK Arkitekter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande BSK Arkitekter

Ämnen i artikeln:

BSK Arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.