Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd i AktivBo

Publicerad: 26 juni 2013, 12:36

Jon Svensson

Jon Svensson tar över som ny vd i AktivBo och efterträder därmed Erik Högberg som dock kommer att arbeta kvar, både i den operativa verksamheten och som styrelseledamot.


Ämnen i artikeln:

AktivBo

AktivBo utför kund- och medarbetarundersökningar och Jon Svensson har varit marknadschef de senaste tre åren.
– Jag är givetvis glad över förtroendet. Vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen, att behålla och utveckla vår position i Sverige och satsa vidare i Tyskland, säger Jon Svensson.

Han hoppas kunna bidra med en del nytänkande på den digitala sidan, bland annat med att utveckla företagets tjänster på mobila plattformar till exempel. Företaget finns representerat i Stockholm, Göteborg och Hamburg. På den tyska marknaden har man verkat sedan 2008 och arbetar där med både privata, kommunala och kooperativa bostadsföretag.
– Vi har fått ett stort gehör för den svenska modellen att genomföra hyresgästundersökningar. Det finns många likheter mellan länderna och det fungerar lika bra som i Sverige att få fram underlag till förbättringar för företagen, säger Jon Svensson.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

AktivBo

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.