Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för Victoria Park AB

Publicerad: 18 maj 2012, 06:08

Styrelsen har vid sitt styrelsemöte den 16 maj 2012 utsett Greg Dingizian till ny verkställande direktör för bolaget.


Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Stefan Andersson har via ett konsultavtal upprätthållit befattningen som verkställande direktör för Victoria Park AB. Styrelsen för Victoria Park AB har beslutat att inte förlänga avtalet när det löper ut den 31 augusti 2012.

Greg Dingizian tillträder befattningen den 1 juni 2012. Stefan kvarstår som ansvarig för Victoria Park Service fram till dess att hans konsultavtal löper ut.

– Greg har tidigare varit styrelsens ordförande i Victoria Park och har en betydande kunskap om bolaget och om de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Vi vill också tacka Stefan för hans insatser under den tid han varit bolagets verkställande direktör, säger styrelsens ordförande Bo Forsén i ett pressmeddelande.

Victoria Park AB är ett boendekoncept skapat av Annehem Fastigheter AB. Victoria Park avknoppades under 2007 från Annehem och börsnoterades den 14 november samma år på NASDAQ OMX First North.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Victoria Park

Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.