Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för SGBC

Publicerad: 7 mars 2019, 10:19

Lotta Werner Flyborg.

Foto: SGBC.

Lotta Werner Flyborg blir ny vd för Sweden Green Building Council, SGBC. Hon efterträder därmed John Söderberg som arbetat för SGBC som interim vd sedan hösten 2018.


Ämnen i artikeln:

SGBC

Lotta Werner Flyborg blir ny vd för Sweden Green Building Council, SGBC. Hon efterträder därmed John Söderberg som arbetat för SGBC som interim vd sedan hösten 2018 då Cecilia Ehrenborg Williams lämnade rollen av personliga skäl.

Lotta Werner Flyborg kommer närmast från rollen som vd på Tema och affärsområdeschef arkitektur på Projektengagemang.

– Efter en gedigen process har vi nu rekryterat Lotta som ny vd för SGBC. Lotta har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon har tidigare arbetat på arkitektkontor, i entreprenörs- och fastighetsutvecklingsbolag samt en kortare tid även kommunalt. Vi ser detta som en relevant och intressant bakgrund för uppdraget att leda arbetet med SGBC framåt. Vi är mycket glada att Lotta har valt SGBC och styrelsen ser fram emot att få göra denna resa tillsammans. Jag vill samtidigt tacka John Söderberg för allt som han hunnit åstadkomma i sin interimroll under denna tid, säger styrelseordförande Jeanette Reuterskiöld, i ett pressmeddelande.

Lotta Werner Flyborg tillträder den 1 maj.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SGBC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.