Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för LinköpingBo2016

Publicerad: 14 februari 2013, 13:15

Tommy Hultin

Tommy Hultin blir vd för LinköpingBo2016. Han kommer närmast från Saab AB i Linköping. LinköpingsBo2016 är ett samhällsbyggnadsprojekt som ska resultera i ett helt nytt bostadsområde, Vallastaden, i Linköping, vars första etapp ska stå klar sommaren 2016.


Ämnen i artikeln:

Linköping

Tommy Hultin blir vd för LinköpingBo2016. Han kommer närmast från Saab AB i Linköping.  LinköpingsBo2016 är ett samhällsbyggnadsprojekt som ska resultera i ett helt nytt bostadsområde, Vallastaden, i Linköping, vars första etapp ska stå klar sommaren 2016.

Området för den nya stadsdelen har valts ut och döpts till Vallastaden i en tävling. En arkitekttävling har genomförts, liksom flera medborgardialoger med mera. Bolaget Linköpingsexpo AB, ska genomföra projektet under ledning av nyrekryterade vd:n Tommy Hultin, som börjar jobbet 1 april.

Tommy Hultin har arbetat drygt 34 år inom flygbranschen.  Han har haft ledande befattningar och arbetat både på den militära och civila flygmarknaden.
– Min tid i flygbranschen har gett mig stora erfarenheter på den internationella arenan, säger Tommy Hultin. Mötet och anpassning med och till olika kulturer har breddat min syn på lösningar av problem och utmaningar. Linköping har en tydlig vision och strategi för att växa och det ska bli väldigt spännande att anta uppdraget att leda LinköpingsBo2016, säger han.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Linköpings kommun

Ämnen i artikeln:

Linköping

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News