Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för LINK-koncernen

Publicerad: 5 oktober 2015, 09:44

Foto: LINK.

Leif Øie blir ny vd för LINK-koncernen. Han tillträder vid årsskiftet och kommer att vara placerad i Oslo. Øie kommer närmast från rollen som vd på Erchsen & Horgen AS.


Ämnen i artikeln:

LINK Arkitektur

Leif Øie blir ny vd för LINK-koncernen. Han tillträder vid årsskiftet och kommer att vara placerad i Oslo. Øie kommer närmast från rollen som vd på Erchsen & Horgen AS. Han har även arbetat inom byggbranschen i 25 år.

– Jag ser fram emot att sätta igång med de spännande utmaningarna som kommer med den här tjänsten. Tillsammans med styrelsen, den övriga ledningen och medarbetarna kommer jag att göra mitt yttersta för att utveckla LINK arkitektur till att bli ett arkitektföretag som sätter standarden för branschen, säger Leif Øie.

Multiconsult ASA övertog alla aktier i LINK-koncernen den 15:e september i år. Säljare var WSP Europe och 4 av företagets anställda. Hela LINK arkitektur var då värderat till 160 miljoner norska kronor.

Link arkitektur AB i Sverige består av ca 150 personer, Link arkitektur AS i Norge ca 200 och Link arkitektur ApS i Danmark fem.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande LINK arkitektur

Ämnen i artikeln:

LINK Arkitektur

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.