Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för Huge Fastigheter

Publicerad: 17 maj 2017, 06:10

Karin Strömberg Ekström. Fotograf: Beatrice Graalheim.

Karin Strömberg Ekström har utsetts till ny vd för Huge Fastigheter. Hon kommer närmast från Fastighets AB Förvaltaren.


Ämnen i artikeln:

Huge Bostäder

Huge Fastigheter AB kommer i slutet av 2017 att delas i två nya bolag: Huge Bostäder AB och Huddinge Samhällsfastigheter AB. Karin Strömberg Ekström blir vd för Huge Bostäder. Hon tar då över från Greger Nilsson som varit tillförordnad vd för bolaget sedan Sophia Mattsson-Linnala slutade i september 2016.

Närmast har Karin Strömberg Ekström varit chef för förvaltning och uthyrning och medlem i ledningsgruppen på Förvaltaren. Dessförinnan var hon boservicechef och personalansvarig på Stiftelsen Stockholms Studentbostäder samt bland annat utredningschef och chef för uthyrningen på AB Botkyrkabyggen.

– Jag är glad att kunna välkomna Karin Strömberg Ekström till Huge. Med Karin får vi ett tydligt fokus på bostäder och på den viktiga förvaltningen av Huge Bostäders fastighetsbestånd, säger Gunilla Helmerson (M), ordförande i Huge Fastigheters styrelse.

Karin Strömberg Ekström tillträder sin nya tjänst senast den 1 september.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Huge Bostäder

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.