lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ny vd för Fasticon Kompetens

Publicerad: 17 mars 2016, 17:21

Susanna Åhlén. Foto: Fasticon Kompetens.

Susanne Åhlén, idag verksam som Head of Leasing Retail på Atrium Ljungberg, kommer under sommaren att tillträda posten som vd för Fasticon Kompetens.

Ämnen i artikeln:

Aberdeen Standard InvestmentsAtrium LjungbergFasticon

Susanne Åhlén, idag verksam som Head of Leasing Retail på Atrium Ljungberg, kommer under sommaren att tillträda posten som vd för Fasticon Kompetens. Hon ersätter Jonas Gustavsson som blir koncernchef och vd för Fasticon Kompetens Holding, moderbolag i koncernen.

Innan hon gick till Atrium Ljungberg för sex år sedan var Susanne Åhlén på Aberdeen Property Investors i sju år, först som centrumchef för Stinsen Shoppingcenter och sedan som Sverigechef för Centre Management.

– Jag ser det här som en jättespännande utmaning, där jag får möjlighet att förena det bästa av två världar – kompetensförsörjning och fastighetsbranschen. Jag brinner för HR- och rekryteringsfrågor, det är områden som har legat mig varmt om hjärtat under alla mina nästan 20 år som ledare, säger Susanne Åhlén i en kommentar.

Enligt ett pressmeddelande från Fasticon Kompetens är rekryteringen av Susanne Åhlén ett steg i satsningen på att bredda bolaget till att omfatta kompetensförsörjning inom flera delar av samhällsbyggnadssektorn.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från Fasticon Kompetens

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev