Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ny vd för Cornerstone i Sverige

Publicerad: 24 april 2012, 13:20

Cornerstones transaktionschef Mikael Igelström tillträder den 1 maj som ny vd i Sverige efter Lars Almquist, som går vidare internt och blir ansvarig för affärsutveckling i Norden.


Ämnen i artikeln:

Cornerstone

Cornerstones satsar på att utveckla sin verksamhet i Norden och som ett led i detta förstärks det nordiska samarbetet med en gemensam affärsutvecklingsfunktion under ledning av Lars Almquist, som fram till nu varit vd i Sverige. I stället tar transaktionschefen Mikael Igelström över som VD i Sverige, samtidigt som han fortsätter som transaktionschef i Norden.

-Under de senaste två åren har Cornerstone i Sverige gått från ett filialkontor med tre personer till ett mer eller mindre komplett fastighetsbolag, med ansvar för fastigheter för mer än 4 miljarder kronor och långt framskridna planer på fondinvesteringar om ytterligare 2-3 miljarder kronor. Självklart vill jag fortsätta att bidra till den utvecklingen, säger Mikael Igelström, som också tar plats i Cornerstones Europa-ledning.

Förändringarna i den nordiska organisationen följer naturligt på de förändringar som beslutats inom hela Cornerstone Europe, där förre affärsutvecklingschefen Charles Weeks nyligen blev Europachef. Cornerstones svenska organisation är i övrigt oförändrad.

-Cornerstone fortsätter sin strategiska satsning på Norden, som är en mycket attraktiv marknad för internationella fastighetsinvesterare. Våra lokala team i Sverige och Finland har gjort oerhörda insatser under det senaste året, såväl med förändringarna inom NRF som med att utveckla affärerna och stärka vårt varumärke. Med rollbytet i den svenska ledningen kommer både Lars och Mikael att bli starkare och tydligare i sina respektive roller, säger Charles Weeks.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Cornerstone

Ämnen i artikeln:

Cornerstone

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.